My default image

Dąbrowa Górnicza



Polityka prywatności

DG.pl szanuje prawo użytkowników do prywatności. Rejestracja w serwisie DG.pl nie jest obowiązkowa. W formularzu rejestracyjnym użytkownik podaje dane osobowe, takie jak: imię i nazwisko oraz adres e-mail. W formularzu należy zgodnie z aktualnie obowiązującą ustawą o ochronie danych osobowych - wyrazić zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych dla funkcjonalnych celów opisywanego systemu internetowego.

Poza formularzem rejestracyjnym, dane osobowe użytkowników mogą być gromadzone przy okazji świadczenia innych usług w ramach serwisu DG.pl

Wyrażenie zgody na przetwarzanie danych osobowych Klientów w procesie rejestracji jest obowiązkowe. Każdemu użytkownikowi przysługuje prawo do wglądu i poprawiania podanych przez siebie danych.

Przetwarzamy dane użytkownika za jego zgodą w celu wysyłania komunikatów technicznych, informacji dotyczących serwisu DG.pl, materiałów promocyjno-informacyjnych związanych z DG.pl, oferowania produktów DG.pl, badania rynku i opinii publicznej. DG.pl informuje, że jest administratorem danych osobowych przetwarzanych w ramach prowadzonego przez siebie serwisu.

W serwisie DG.pl stosujemy mechanizm "cookies". Używamy cookies do zapamiętania informacji o użytkownikach. Rozpoznajemy internautów, aby dowiedzieć się jaka informacja jest potrzebna i jakie jest docelowe przeszukiwanie sieci, aby sprostać przyszłym oczekiwaniom. Cookies nie niszczą systemu w komputerze użytkownika, ani nie wpływają na jego sposób działania. Każda przeglądarka posiada opcję wyłączenia tego mechanizmu.

DG.pl nie rozsyła korespondencji seryjnej znanej jako „spam”. Do zarejestrowanych użytkowników wysyłamy jedynie informacje techniczne i handlowe związane z naszym serwisem.

Ze względu na dużą ilość danych i możliwość samodzielnej modyfikacji ich przez użytkowników, zastrzegamy, że dane umieszczone w bazie mogą być nieaktualne. Dlatego też DG.pl nie bierze odpowiedzialności za aktualność danych ani za ich treść.

Serwis DG.pl zawiera odnośniki do innych witryn w Internecie, będących własnością podmiotów nie powiązanych z DG.pl, zatem nie ponosimy odpowiedzialności za dane, które przekażecie Państwo na tych stronach.